Isachsen avsluttet med seier

2×8q0668.jpgÅrets Europamester i rallycross, Sverre Isachsen, viste igjen hvem som er best i årets siste EM-runde i Tsjekkia. Ford-føreren var uslåelig igjen.

-Vi avsluttet en perfekt EM-sesong på en perfekt måte. Jeg følte jeg ble kjørt av banen i den forrige EM-runden, men var likevel glad fordi EM-gullet var sikret. I dag hadde jeg bestemt meg for å ta revansje fra sist helg, og det klarte jeg, sier 39-åringen fra Hokksund.

Helgen startet med at Sverre Isachsen var raskest på kvalifiseringen for niende gang på ti forsøk denne sesongen. Han var også raskest i både første og andre omgang, og sikret seg dermed beste startposisjon i A-finalen.

-I A-finalen satt jeg bare og gliste og lo inne i bilen, og jeg vant som jeg ville. Igjen var bilen perfekt og gutta i teamet har gjort en fantastisk jobb gjennom hele sesongen.

Isachsen Motorsport hadde også med seg en rekke gjester til Sosnova og stemningen stod selvsagt i taket etter seieren.

-Nå er EM-sesongen over, men det er noen viktige løp som gjenstår fortsatt.

Isachsen skal høyst sannsynlig delta i jubileumsløpet på Lyngås Motorbane 2. oktober. Etter det er håpet at bilen skal fraktes til USA, slik at han kan kjøre den siste runden i det amerikanske rallycrossmesterskapet i New Jersey.

-Det gjenstår to løp i det amerikanske mesterskapet, og det er en liten mulighet for at jeg kjører begge. I så fall mister jeg løpet på Lyngås, men det er nok størst sjanse for at jeg kjører på Lyngås og forhåpentligvis tar med meg ett løp i USA, avslutter Sverre Isachsen.

Resultater:
1. Sverre Isachsen (N), Ford Focus ST T16 4×4
2. Frode Holte (N), Volvo C30 T16 4×4
3. Kenneth Hansen (S), Citroën C4 T16 4×4
4. Michael Jernberg (S), Škoda Fabia Mk2/5J T16 4×4
5. Mats Lysen (N), Renault Clio Mk3 T16 4×4
6. Liam Doran (GB), Citroën C4 T16 4×4

Sammenlagt:
1. Sverre Isachsen (N) 141
2. Kenneth Hansen (S) 124
3. Liam Doran (GB) 121