Isachsen avsluttet med stil

S_Isachsen_13_nov2
Sverre Isachsen avsluttet årets sesong i Global Rallycross Chamionship med en femteplass i torsdagens finaleløp i Las Vegas.

 

– Jeg sa på forhånd at en seier var mulig, men det målet klarte jeg ikke. Uansett er jeg veldig fornøyd med egen kjøring og innsatsen til teamet, forteller Sverre Isachsen fra Hokksund og KNA Eiker.

 

Subaru-føreren klarte ikke å kvalifisere seg direkte til finalen, og måtte innom en såkalt ”Last Chance Qualifier”. Der ble han påkjørt av den tidligere Formel 1- og nå NASCAR-føreren Nelson Piquet Junior, og dommerne mente nordmannen var helt uskyldig, og dermed fikk han en plass i finalen. I finalen startet han som nummer ti, men kjørte seg mesterlig opp til en femteplass.

 

– Denne banen hadde 90% asfalt, og det er ikke til å stikke under en stol at baner med mer grus passer oss bedre. Men jeg tok i alt jeg hadde, og mekanikerne gjorde en fantastisk innsats med å lappe sammen bilen før finalen. Dermed ble det en god avslutning på en god sesong.

 

Det var Ken Block som vant i Las Vegas foran Tanner Foust, Travis Pastrana og Toomas Heikkinen.

 

Etter løpet ble det arrangert en avslutningsfest i Las Vegas, men allerede nå har Sverre Isachsen rettet fokuset mot neste sesong.

 

– Vi har en ny bil som i prinsippet er ferdig og mesterskapet har inngått et samarbeid med Red Bull så alt ser veldig lovende ut, avslutter Sverre Isachsen fra Subaru PUMA Rallycross Team.