Isachsen brøt i X-Games

lg6_8337-2.jpgSverre Isachsen fikk tekniske problemer og måtte bryte da rallycross debuterte i X-Games.

-Jeg fikk turboproblemer i det første heatet og måtte bryte. Dermed var jeg ute av konkurransen og måtte se resten fra tribunen, forklarer Sverre Isachsen.

39-åringen fra Hokksund er regjerende Europamester i rallycross, og ble i vår invitert av Subaru Rally Team USA for å kjøre X-Games i team med superstjernene Travis Pastrana og Dave Mirra.

-Selv om jeg måtte bryte har dette vært en fantastisk opplevelse. Jeg har trivdes veldig godt sammen med det amerikanske teamet, men problemet har vært at bilen ikke var ferdig utviklet. Det var egentlig bare en rallybil med litt mer effekt, men det er stor forskjell på rally og rallycross. Ford’ene her borte var rendyrkede rallycrossbiler, mens vi som kjørte Subaru dessverre fikk tekniske problemer. Men det er absolutt mulig å bygge en Subaru som kan bli en vinnerbil også, så kanskje ting kan se annerledes ut til neste år?

Rallycross, eller SuperRally som det ble kalt i X-Games, ble en stor suksess blant tilskuerne.

-Fansen var helt ville, og det var rått å se kjøringen inne på Los Angeles Coliseum. Jeg er veldig takknemmelig for at jeg har fått være med på dette.

Tanner Foust vant det første rallycrossløpet på amerikansk jord.

Sverre Isachsen reiser nå hjem til Norge, og skal kjøre en EM-runde i rallycross i Belgia allerede til helgen.