ISachsen fornøyd med sesongåpningen

S_Isachsen_14_mai2
Sverre Isachsen kjempet helt i toppen av årets første løp i Global Rallycross på Barbados. Etter en krasj med Nelson Piquet Jr. måtte han imidlertid kaste inn håndkleet i finalen, men ble klassifisert på en sjetteplass.

 

– Dette var en god start på sesongen, men jeg er ikke særlig fornøyd med behandlingen jeg fikk av Piquet. Jeg mener han kjører for aggressivt, og det skulle ikke forundre meg om kjøringen hans får etterspill. Men det hjelper ikke mitt resultat, sier Sverre Isachsen.

 

Årets første løp i Red Bull Global Rallycross gikk på Barbados i Karibia, hvor Sverre Isachsen og de andre rallycrossførerne var en del av Top Gear Festival Barbados sammen med Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, Lewis Hamilton og flere. Løpet var debuten for den helt nye Subaru Impreza’en til 43 åringen fra Hokksund, og Isachsen var fornøyd med bilen.

 

– Bilen har fungert bra, og vi er konkurransedyktige. Jeg kom til finalen og lå lenge på tredjeplass, men mot slutten ble jeg altså påkjørt av Piquet. Uansett ble jeg klassifisert på en sjetteplass, og det lover godt for resten av sesongen, sier KNA Eiker-føreren.

 

Det var den tidligere Formel 1-føreren Scott Speed som vant løpet på Barbados foran Steve Arpin og Joni Wiman. Finalen ble først stoppet etter en voldsom rulling av Ken Block, men amerikaneren kom uskadd fra ulykken.

 

Det neste løpet i Red Bull Global Rallycross går på Circuit of the Americas i Austin, Texas, og er en del av X Games. Det løpet går lørdag 7. juni og kan sees direkte på NRK.