Isachsen fornøyd med VM-debuten

S_Isachsen_CAN
Sverre Isachsen kom til semifinalen i sin gjesteopptreden i den canadiske VM-runden i rallycross fredag. Der fikk han trøbbel med motoren, men er uansett svært fornøyd etter dagens innsats.

 

– Vi er kjempefornøyd. Etter kun et par runder med trening så vant jeg to av mine innledende heat og kom til en semifinale i VM-debuten for både Subaru og meg. Jeg hadde så en knallstart i semifinalen og var oppe på en tredjeplass. Der og da øynet jeg en finaleplass, men ned mot den første svingen begynte motoren å gå varm og jeg mistet effekt. Dermed hadde jeg ingen sjanse til å avansere, men vi er uansett strålende fornøyd.

 

Sverre Isachsen endte dermed på en femteplass i sin semifinale og gikk ikke videre til finalen. Finalen i Trois Rivieres ble vunnet av Petter Solberg, som dermed økte sin VM-ledelse til Toomas Heikkinen. Heikkinen er for øvrig regjerende mester i GRC-mesterskapet, som Sverre Isachsen kjører, og det viser at nivået i GRC og VM er veldig like.

 

– Vi ble tatt godt i mot av alle VM-teamene, og mange var imponert over den farten vi viste med bilen som er ny i år. Det var morsomt å kjøre en VM-runde mot gamle konkurrenter, men nå er det fullt fokus på avslutningen av årets GRC-sesong som gjelder.

 

I det forrige løpet i GRC ble Sverre Isachsen nummer to, og nå håper han å vinne et av de gjenstående løpene i USA.