Isachsen fortsetter for Subaru i USA

S_Isachsen_15_feb
Rallycrossfører Sverre Isachsen har forlenget sin kontrakt med Subaru Rally Team USA, og skal også i år kjøre Red Bull Global Rallycross Championship i USA.

Dermed er Hokksund-mannen, eller ”The Viking Warrior”, som han blir kalt i USA, klar for sin fjerde sesong i amerikansk rallycross.

– Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd enn det jeg er akkurat nå. Etter mine tre strake EM-titler i Europa oppnådde jeg drømmen da jeg signerte en proffkontrakt i USA foran 2012-sesongen. De tre årene med Subaru har vært et eventyr, og vi nådde en viktig milepæl da jeg vant fjorårets løp i Seattle. Nå satser vi på enda bedre resultater i år, og jeg må innrømme at jeg nyter rallycrosslivet i USA, sier Sverre Isachsen.

Red Bull Global Rallycross Championship skiller seg fra VM i rallycross med at de fleste som kjører i USA er profesjonelle førere som er lønnede av sine respektive team og bilfabrikker. I tillegg til Sverre Isachsen fortsetter også Bucky Lasek for Subaru, mens også Travis Pastrana skal kjøre utvalgte løp.

– Det var en enkel beslutning for oss å fortsette med Sverre og Bucky. Begge to spiller en nøkkelrolle i utviklingen av vår rallycross-satsing, og Subaru er utrolig stolte av våre førere og suksessen til Subaru Rally Team USA, sier Rob Weir, Marketing Manager i Subaru Motorsports.

Sverre Isachsen signerte sin mangeårige kontrakt med teamsjef Lance Smith på sitt eget museum på Sanden Hotell i Hokksund rett før helgen, og derfra bar det rett til USA og Philadelphia Auto Show hvor nordmannen var en av hovedattraksjonene.

Årets Red Bull Global Rallycross Championship starter i St. Petersburg i Florida den 31. mai, og består i år av 12 løp over hele USA. Alle løpene sendes på NBC.

– I fjor tok vi en seier og var på pallen flere ganger. Målet er å gjøre det enda bedre i år. Subaru Rally Team USA er et fantastisk team, og vi jobber veldig godt sammen. Jeg kan knapt vente på at sesongen skal starte, avslutter Isachsen.