Isachsen fortsetter med Subaru

S_Isachsen_13_nov
Rallycrossfører Sverre Isachsen er klar for to nye sesonger i Global Rallycross Championship for Subaru.

Etter sine tre strake EM-titler fra 2009 til 2011 signerte Sverre Isachsen en toårskontrakt med fabrikksteamet til Subaru i det USA-baserte mesterskapet Global Rallycross Championship, og ble dermed en av de første helprofesjonelle rallycrossførerne i historien. Samarbeidet har vært en suksess, og nå er Isachsen klar for to nye sesonger for Subaru.

– Jeg er veldig glad for å fortsette samarbeidet med Subaru. De to første årene har vært utviklingsår for teamet, men i år har vi høyere ambisjoner. Vi stiller til start med en ny bil og håper å kunne kjempe om seirer, sier 43-åringen fra Hokksund.

Isachsen kjørte inn til flere pallplasseringer i fjor, og har lagt lista enda høyere i årets sesong. Kalenderen for GRC-mesterskapet er ikke klar, men det er ventet at sesongen starter i mai og avsluttes i november med løp kun i USA.

– Global Rallycross Championship er et svært profesjonelt mesterskap med flere fabrikksteam og profesjonelle førere. Nytt for året er at Red Bull har gått inn som promotor, og det kommer til å heve mesterskapet ytterliggere.

En av nyhetene foran årets sesong er at ekstremsportlegenden Travis Pastrana går tilbake til Subaru, og blir teamkamerat med Sverre Isachsen i X Games, som denne gangen blir arrangert på Circuit of the Americas utenfor Austin i Texas. Volkswagen går også inn som fabrikksteam i GRC, og har fått det anerkjente teamet Andretti Autosport som teknisk samarbeidspartner.

Subarus teamsjef, Lance Smith, var torsdag i Norge og er veldig tilfreds med å fortsette samarbeidet med Sverre Isachsen.

– Vi er meget fornøyd med Sverre, både som sjåfør og som utvikler av bilen. Vi har høye ambisjoner foran årets sesong, sier Smith.