Isachsen går for hat trick

isachsen_3-3.jpgI Påskehelgen starter årets Europamesterskap i rallycross. De to siste års mester, Sverre Isachsen, går for ekste Tat Trick – sitt tredje strake gull!

– Målet er helt klart å bli Europamester i år også. Jeg har den samme bilen og det samme teamet rundt meg som tidligere, og det finnes ikke et bedre team i internasjonal rallycross, sier en optimistisk Sverre Isachsen bare dager før sesongstarten på Lydden Hill i Storbritannia.

Keiserklassen i rallycross har i år byttet navn fra divisjon 1 til Supercar, og startfeltet blir tøffere enn noen gang. Foruten Sverre Isachsen finner vi sterke førere som Liam Doran, Tanner Foust, Timur Timerzyanov, Jean Luc Pailler og Stig-Olof Walfridsson til start. En rekke nordmenn kjører også, som Ludvig Hunsbedt, Frode Holte, Svein Roger Andersen, Mats Lysen, Frank Valle, Morten Bermingrud og Stein Egil Jensen.

– Norge er definitivt den sterkeste nasjonen i internasjonal rallycross med ni nordmenn blant de tretti påmeldte, og det skal bli ekstra morsomt med EM-runden på Lånke i Trøndelag den 26. juni, sier Isachsen.

To navn mangler imidlertid på lista og det er svenskene Michael Jernberg og Kenneth Hansen. Hansen utvikler en ny Citroën DS3 og kommer til start senere, mens Jernberg kjører i USA denne sesongen. Sverre Isachsen tror imidlertid ikke det blir noen lett match selv om disse ringrevene er borte, og har derfor oppgradert sin Ford Focus i vinter.

– Jeg hadde en test i Sverige i går, og bilen gikk utrolig bra. Nå gleder jeg meg til å komme i gang med sesongen.

Helgens løp går søndag og mandag, og NRK1 sender fra løpet tirsdag klokken 17.10. Viasat Motor sender også et sammendrag torsdag den 28. april klokken 20.00. Følg også med på www.isachsenmotorsport.no for oppdateringer i løpet av helgen.