Isachsen går for seier

S_Isachsen_13_aug_2
Etter to tredjeplasser på rad er Sverre Isachsen optimist foran søndagens runde i Global Rallycross Championship på Charlotte Motor Speedway i North Carolina.

 

Etter en hektisk sommer har det nå vært en liten pause i Global Rallycross Championship. Sverre Isachsen har vært hjemme i Norge i pausen, men er nå tilbake i USA for å kjøre inn til flere medaljer for Subaru PUMA Rallycross Team.

 

– Jeg gleder meg til å kjøre igjen, og banen i Charlotte kjenner jeg fra i fjor. Vi har også fått en oppgradert motor til denne helgen, så det skal bli spennende, sier 42-åringen fra Hokksund og KNA Eiker.

 

Etter en vanskelig start på sesongen løsnet det virkelig for Isachsen under X Games i Los Angeles. Der kjørte han til en tredjeplass, og gjentok bedriften en uke senere på Atlanta Motor Speedway. Det gjør at nordmannen ligger på en sjetteplass i sammendraget, mens det er finske Toomas Heikkinen som leder foran Tanner Foust og Brian Deegan.

 

– Jeg jakter fortsatt min første seier for Subaru. Den kan komme allerede i helgen, innrømmer Sverre.

 

I Europa har det vært mye fokus på nyheten om at det sannsynligvis blir et slags prøve-VM i rallycross neste sesong, og disse nyhetene har man fått med seg i USA også.

 

– Det er ingen tvil om at vi i Subaru har lyst til å kjøre over hele verden. Vi har jo kjørt i både Spania og Tyskland i år, i tillegg til alle løpene i USA, så vi følger godt med på hva som skjer.

 

Søndagens løp går direkte på TV-kanalen ABC 16.30 lokal tid. Fans i Norge kan følge med på www.facebook.com/sverreisachsen fra klokken halv elleve norsk tid.