Isachsen går for seier i Belgia

isachsen.jpgRallycrossfører Sverre Isachsen går for seier i den belgiske EM-runden til helgen. Ford-føreren jakter sitt tredje strake EM-gull.

– Jeg har en svært god følelse foran helgens løp, og går for seier. Jeg liker banen «djevelsberget» godt, og jeg vant her for to år siden. I fjor ble det imidlertid bare en fjerdeplass, og den må jeg forbedre i år, sier 40 åringen fra Hokksund.

Det var den tidligere WRC-føreren Francois Duval som vant den belgiske EM-runden i fjor, og belgieren stiller på hjemmebane i år også. I tillegg kommer Tanner Foust og Liam Doran rett fra X Games i Los Angeles, og har mye fart i kroppen.

– I fjor var det jeg som kom rett fra X Games og til EM, men i år har jeg hatt en rolig sommerferie. Jeg tror jeg er vel så godt forberedt som Liam og Tanner, men jeg må selvsagt kjøre fort for å vinne på søndag. Men jeg må kjøre smart også.

Sverre Isachsen ligger så langt på en andreplass i EM i klassen Supercars, kun to poeng bak ledende Tanner Foust. Fem løp gjenstår av årets Europamesterskap.

– Jeg må innrømme at jeg har en god følelse foran høstens løp. Vi har slitt litt med tekniske problemer så langt i år, men nå har jeg tro på at alt er i orden. I Sverige stoppet bilen da en sensor kortsluttet, men nå har vi bygd om bilen slik at bilen fortsatt vil ha fremdrift hvis dette skjer igjen.

Sverre Isachsen setter seg i traileren med sin «høyre hånd», Robert Vaa, allerede i kveld, og henter bilen i hos Gunnarsson Motorsport i Göteborg i morgen. Motoren kommer fra Julian Goodfrey i England, og monteres i bilen på fredag. Lørdag er det så klart for kvalifisering og første omgang, mens de resterende omgangene og finalene går på søndag. Man kan følge med på live oppdateringer på isachsenmotorsport.no gjennom helgen, og løpet vises på NRK1 søndag klokken 23.35, og torsdag klokken 20.00 på Viasat Motor.