Isachsen går for seier

s_isachsen_por_10.jpgRegjerende Europamester i rallycross, Sverre Isachsen, har fått blod på tann etter andreplassen i årets første EM-runde. Nå går han for seier i Frankrike til helgen.

-Jeg fikk ikke testet så mye før sesongstart, men likevel ble jeg nummer to i Portugal. Nå har jeg mer kjøretrening og håper å slå Michael Jernberg som vant den første EM-runden. Jeg tror også banen i Frankrike passer min Ford Focus noe bedre ettersom den ikke ligger så høyt over havet som banen i Portugal, sier Sverre Isachsen.

39-åringen fra Hokksund kjørte overbevisende i Portugal og er en av favorittene til bli Europamester denne sesongen også. Men selv om han håper på seier i Frankrike, kan dette fort bli årets tøffeste løp.

-Det er påmeldt veldig mange franske sjåfører, og det franske rallycrossmesterskapet er det tøffeste nasjonale mesterskapet i Europa, så mange lokale førere kan også blande seg i teten.

Det var Michael Jernberg som vant åpningen i Portugal, mens rallycross-legenden Kenneth Hansen ble nummer tre. Men også nykommeren Tanner Foust fra USA imponerte.

-Foust kjørte bra, og det er utrolig positivt at han er med i utvalgte EM-runder i år. I høst skal også europeisk rallycross bli lansert i USA og det tror jeg kan bli ekstremt stort.

Isachsen Motorsport har reist rett fra Portugal til Cohiniac i Frankrike med bil og trailer, mens Sverre har vært en liten tur i Norge i mellom slagene.

-Vi jobber fortsatt med å få de siste brikkene på plass for å kunne satse i USA til høsten, så det er mye møtevirksomhet, forteller Sverre Isachsen.

Løpet kan sees på Viasat Motor søndag kveld klokken 22.00.