Isachsen håper problemene er borte

s_isachsen_11_03.jpgSverre Isachsen har slitt med motorproblemer i de to første EM-rundene i rallycross. Nå håper han motoren fungerer som den skal i den franske EM-runden til helgen.

– Vi sendte begge motorene våre rett til motorbyggeren i England etter løpet i Portugal på søndag. Vi fikk tak i en portugiser med lastebil som var villig til å kjøre motorene til England, og nå er de forhåpentligvis fikset, sier Sverre Isachsen.

Begge motorene har vært plukket helt fra hverandre og bygget opp igjen, og flere feil ble funnet.

– Ja, alt var ikke som det skulle, men nå er det fikset og da har jeg tro på at jeg har den effekten jeg trenger til helgen. Og da går jeg selvsagt for seier igjen, sier KNA Eiker-føreren.

Til tross for motorproblemer vant Isachsen årets første EM-runde i Storbritannia, men i Portugal ble det bare en sjuendeplass. Likevel leder Ford-føreren EM sammenlagt, men det er bare ett poeng ned til amerikaneren Tanner Foust.

– Vi bør ikke ha flere sjuendeplasser hvis vi skal klare å bli Europamestere for tredje år på rad, men nå tror jeg problemene er borte for godt.

Kvalifiseringen i franske Essay begynner lørdag klokken 14.30, og den første omgangen går rett etterpå. Søndagens kjøring starter klokken 10.00 og finalene går klokken 15.00. Løpet kan du se på NRK1 søndag klokken 23.20.