Isachsen kan sikre EM-gullet

sverre_500.jpgAllerede under helgens runde i Polen kan Sverre Isachsen sikre seg årets EM-tittel i rallycross.

To løp gjenstår av årets Europamesterskap, og Sverre Isachsen leder med 17 poeng på andremann, den svenske legenden Kenneth Hansen.

-Blir jeg nummer tre eller bedre så er EM-gullet mitt, uansett hvordan det måtte gå i det siste løpet i Tsjekkia, sier Sverre Isachsen.

39-åringen fra Hokksund ble også Europamester i fjor, og kan ta sitt andre strake EM-gull i keiserklassen divisjon 1. Men det kommer ikke til å bli en lett kamp i Polen.

-Jeg er forberedt på at konkurrentene vil gi alt for å hindre at jeg sikrer meg EM-gullet allerede i helgen, og det kommer ikke til å gis ved dørene. Men det har heller ikke jeg tenkt til å gjøre. Jeg kommer til å gå for seier uansett om en tredjeplass er godt nok.

Banen i polske Slomczyn er noe forandret foran årets sesong med en del ny asfalt, men det skremmer ikke Ford-føreren.

-Jeg ble riktignok bare nummer fire i fjor, men jeg vant her i 2008, så banen passer meg bra. Nå har vi også overhalt Focus’en etter gullet i Rallycross Norden, så alt ser veldig bra ut, avslutter EM-lederen.

De innledende omgangene i Polen begynner lørdag, mens finalene begynner søndag klokken 15.00. Løpet kan sees på NRK1 søndag klokken 23.35 og på Viasat Motor mandag klokken 22.00. Det blir også live-oppdateringer på www.isachsenmotorsport.no gjennom hele helgen.