Isachsen kjører i militærleir

S_Isachsen_15_juli
Denne helgen kjører Sverre Isachsen og resten av førerne i Global Rallycross Championship et løp inne i militærbasen Marine Corps Air Station New River utenfor Jacksonville i North Carolina.

 

– I USA er man veldig opptatt av å hedre de militære, og det blir en spesiell stemning på dette løpet. Spesielt siden det er USAs nasjonaldag på lørdag. Jeg gleder meg til dette, sier Sverre Isachsen som kjører for Subaru Rally Team USA.

 

Arrangørene av Red Bull Global Rallycross har bygget en provisorisk rallycrossbane inne i militærleieren, som består av både asfalt, grus og et stort hopp. Der skal Sverre Isachsen, Ken Block, Scott Speed, Tanner Foust, Nelson Piquet Jr, Patrik Sandell og de andre GRC-førerne kjøre mot hverandre på fredag og søndag.

 

– Det er ikke til å legge skjul på at sesongen så langt har vært en skuffelse, men vi hadde en god test i Florida denne uken, så jeg håper vi kan slå tilbake til helgen. Vi jobber stadig med bilen, og kanskje det løsner allerede til helgen, sier 44-åringen fra Hokksund.

 

Også denne helgen skal Isachsen ha med seg Martin Schanches gamle sjefsmekaniker, Rolf Arnestad, som såkalt spotter. Det vil si at Arnestad, som nå bor i USA og jobber med båtracing, vil ha oversikt over banen og radiokommunikasjon med Sverre under hele løpet.

 

I tillegg til kjøringen i USA, vil Sverre Isachsen følge godt med på hva som skjer under den svenske VM-runden i Höljes. Der deltar nemlig Henning Solberg med Isachsens gamlebil.