Isachsen kjører i Washington D.C

S_Isachsen_16_07_1
Sverre Isachsen skal på lørdag kjøre årets åttende runde i Red Bull Global Rallycross utenfor RFK Stadium i Washington D.C.

 

Fredag starter treningene, kvalifiseringen og de første heatene på den provisoriske banen som er bygget utenfor RFK Stadium, som tidligere var hjemmebanen til Washington Redskins. Parkeringsplassen har blitt brukt til både sportsvognsracing og rallycross tidligere, og sist Isachsen kjørte i Washington D.C. ble han nummer ti.

 

– Jeg håper på et bedre resultat i år, og målet er en finaleplass. Det var mye positivt å ta med seg fra det forrige løpet, men vi driver fortsatt med utvikling av bilen, forteller Sverre Isachsen.

 

45-åringen fra Hokksund og KNA Eiker kjører en Subaru Impreza for Subaru Rally Team USA. Hans teamkamerat er Bucky Lasek, mens det er Volkswagen-fører Tanner Foust som leder mesterskapet sammenlagt. Førere fra Subaru, Volkswagen, Ford, Honda, Hyundai og Chevrolet deltar i det USA-baserte mesterskapet.

 

– Alle banene vi kjører på i USA er provisoriske rallycrossbaner, og de skiller seg ganske mye fra de banene vi kjenner fra Europa. Men jeg liker det godt, og banen i Washington D.C. passer meg godt.

 

Finalen går lørdag klokken 14.30 lokal tid, og 20.30 norsk tid. Den kan sees direkte på Red Bull TV.