Isachsen klar for dobbeltløp i Los Angeles

S_Isachsen_14_sept
Rallycrossfører Sverre Isachsen kjører denne helgen to løp i Red Bull Global Rallycross Championship. Begge går i Los Angeles.

 

Los Angeles er på mange måter hjembyen for Red Bull Global Rallycross Championship, og millionbyen i California har vært vertskap for mesterskapet en rekke ganger. Tidligere har det blitt kjørt løp både på Irwindale Speedway, midt i sentrum av downtown og på Home Depot Center. I år skal det kjøres på en provisorisk bane nede i havnen, ikke langt fra Long Beach som hvert år arrangerer et løp i IndyCar.

 

Banen består av både asfalt og grus, og Isachsen håper banen passer godt til hans Subaru Impreza.

 

– Vi gjør det best på baner som ikke er så raske, og det ser ut som helgens bane kan passe meg godt. Jeg jakter fortsatt på min første seier i USA, og jeg håper den kommer i helgen.

 

Det kjøres to løp denne helgen, et på lørdag og et på søndag. Sammenlagt ligger Isachsen på en sjuendeplass sammenlagt etter seks av ti løp denne sesongen, mens det er den tidligere F1-føreren Nelson Piquet Jr. som leder.

 

Årets sjuende løp kan man se direkte på NBC lørdag klokken 17.00 lokal tid, mens også søndagens løp sendes direkte på NBC klokken 17.00.