Isachsen klar for finale i Las Vegas

S_Isachsen_15_sept2
Onsdag kveld går årets siste løp i Global Rallycross Championship av stabelen i Las Vegas. Den eneste nordmannen i feltet, Sverre Isachsen, håper å avslutte sesongen med stil. Norske seere kan følge løpet direkte på Red Bull TV torsdag morgen norsk tid.

 

Årets tolvte og siste runde i Red Bull Global Rallycross går av stabelen midt i Las Vegas sentrum onsdag kveld lokal tid, og der skal det avgjøres hvem som tar gullet i årets mesterskap. Kampen om det edleste metallet står mellom de to Volkswagen-førerne Scott Speed og Tanner Foust, mens Subarus Sverre Isachsen ikke har kjempet i toppen i årets sesong.

 

– Vi kom til start i år med en helt ny bil, og ventet derfor ikke å kjempe i toppen. Vi har utviklet bilen gjennom hele sesongen, og hadde en svært god test utenfor Boston i forrige uke. Derfor håper jeg å avslutte sesongen med stil. En pallplassering kan være innen rekkevidde, sier Sverre Isachsen, som vant årets nest siste løp i fjorårets sesong.

 

Isachsen ligger på en ellevteplass sammenlagt etter årets elleve første løp, og har en mulighet til å ende blant de ti beste i mesterskapet. Enda viktigere er det imidlertid å legge et godt grunnlag for neste sesong, hvor ambisjonene vil være å kjempe helt i toppen igjen – slik de gjorde mot slutten av 2014-sesongen.

 

– Ja, et år med utvikling, prøving og feiling får være nok. Til neste år bør vi være med å kjempe i toppen helt fra sesongstart, og det tror jeg vi skal klare. Men aller først skal jeg ha fokus på årets siste løp. Jeg har med massevis av norske gjester og fans hit til Las Vegas, så jeg får prøve å gi de litt valuta for pengene også.

 

Finalen i Las Vegas går klokken 20.00 onsdag kveld lokal tid, og kan sees direkte på Red Bull TV (http://www.redbull.tv/videos/event-stream-597/las-vegas-us). Norske seere kan dermed få med seg sendingen direkte fra klokken 05.00 torsdag morgen, norsk tid.