Isachsen påkjørt i finalen

S_Isachsen_13_sept
Sverre Isachsen ble påkjørt i finalen under årets åttende runde av Global Rallycross Championship i Charlotte, North Carolina. Nå gleder han seg til å prøve sin helt nye bil i finaleløpet senere i høst.

 

Den norske føreren i Subaru PUMA Rallycross Team hadde en vanskelig dag på jobben på grusbanen til Charlotte Motor Speedway. KNA Eiker-føreren var nummer ni på kvalifiseringen og endte på fjerdeplass i det første heatet. I det andre heatet gikk det imidlertid bedre, og en andrelass bak Brian Deegan gjorde at han var kvalifisert til finalen sammen med åtte andre. 42-åringen fra Hokksund startet fra andre rad i finalen, men ble stående etter et sammenstøt med Scott Speed. I omstarten ble det et nytt sammenstøt, denne gangen med Ken Block, og Isachsen måtte bryte.

 

– Jeg hadde en god start og var helt i tet, men ble påkjørt. Jeg er ikke fornøyd med kjøredisiplinen her i dag. Noen burde skjerpe seg, sier Sverre Isachsen.

 

Sverre Isachsen vil nå forsøke å glemme denne helgen så fort som mulig, og er heller fokusert på finaleløpet i Las Vegas den 7. november. Da er nemlig planen at han skal debutere med sin helt nye Subaru Impreza, og gjøre et testløp med denne før den skal tas i bruk for fullt neste sesong.

 

– Den nye bilen har blitt litt forsinket på grunn av sene deleleveranser, men nå er den snart ferdig og jeg håper å kjøre denne i Las Vegas. Det første løpet med en helt ny bil blir naturlig nok et testløp, men på sikt har jeg tro på at det vil være en vinnerbil, avslutter Sverre Isachsen.

 

Scott Speed vant søndagens løp i Charlotte, mens finske Toomas Heikkinen sikret seg GRC-tittelen, selv om det gjenstår et løp av årets sesong.