Isachsen vant i Arvika

s_isachsen_2010-jpg.jpgSverre Isachsen var i en klasse for seg da årets første runde i Rallycross Norden gikk av stabelen i svenske Arvika.

39-åringen fra Hokksund var raskeste på tidskjøringen, i alle de innledende heatene og vant A-finalen fra pole position.

-Bedre er det ikke mulig å gjøre det, og denne seieren var viktig for selvtilliten. Nå slo jeg Michael Jernberg som har vunnet de to første EM-rundene, sier en veldig fornøyd Isachsen.

Hovedmålet til Sverre Isachsen denne sesongen er å forsvare EM-gullet fra i fjor, og så langt ligger han på en andreplass i EM. Men etter dagens seier i Rallycross Norden satser han nå også på å vinne dette mesterskapet.

-To løp gjenstår av Rallycross Norden, og det er på svenske Strängnäs, som jeg liker veldig godt, samt på min egen hjemmebane Lyngås. Ettersom det ikke arrangeres noen norsk EM-runde i år, blir løpet på Lyngås veldig viktig for meg, teamet, mine samarbeidspartnere og fansen.

Ford-føreren hadde kun ett problem i Arvika, og det var at bilen begynte å fuske litt i A-finalen.

-Jeg ble litt bekymret, men hadde allerede opparbeidet meg en så stor ledelse at det gikk greit. Jeg traff maksimalt i alternativsporet, og er veldig fornøyd med kjøringen i dag. Dette var en viktig seier for hele teamet, sier Sverre.

Michael Jernberg ble nummer to i sin Skoda Fabia, mens Stig-Olof Walfridsson i Renault Clio ble nummer tre.  Frank Valle endte på 7. plass i sin Ford Focus.

Alle resultater på www.rallycrossnorden.se