Isachsen vant i Belgia

isachsen_belgia_08.JPGSverre Isachsen tok sin første seier for sesongen da han vant EM-runden i rallycross i Belgia i helgen. Han er på 4. plass sammenlagt.

Det ble full klaff for Ford-føreren fra KNA Eiker på Maasmechelen i Belgia. Sverre vant A-finalen i sin Ford Focus, fulgt av svenskene Michael Jernberg og Kenneth Hansen. Danske Morten Jespernsen tok en overraskende 4. plass, mens Ludvig Hunsbedt og Guttorm Lindefjell fulgte på henholdsvis 5. og 6. plass.

Isachsen hadde beste startspor i A-finalen, mens Ludvig Hunsbedt hadde 4. spor. Guttorm Lindefjell tok seg til A-finalen gjennom seier i B-finalen i sin Skoda Fabia-debut. Husnbedt er fortsatt best av de norske med 3. plass sammenlagt.

I divisjon 1A fortsatte Mats Lysen å imponere. 16-åringen kjørte inn til 4. plass i sin første EM-runde utenfor Skandinavia. Thommy Tesdal var ikke mye dårligere med sin 6. plass.

Allerde førstkommende helg kjøres ny EM-runde i Nederland.