Isachsen vant i Strängnes

sverre-4-omg-1-2.jpgSverre Isachsen vant dagens runde i Rallycross Norden i Strängnes like utenfor Stockholm. 

Sverre Isachsen vant også den første runden i Arvika i mai, og ettersom løpet på Lyngås ble avlyst kan 39-åringen fra Hokksund juble for sammenlagtseieren i Rallycross Norden.

-Jeg prøvde å spare penger i helgen, så jeg kjørte på gamle dekk. Men til finalen investerte jeg i noen nye, og da var jeg helt sjef, sier Sverre Isachsen.

Han hadde andre startposisjon i finalen, men gikk i rett i tet og vant foran Stig-Olof Walfridsson og Michael Jernberg.

-Bilen fungerer bra med noen endringer vi har gjort, og det er egentlig det viktigste denne helgen. Det er alltid morsomt å vinne et mesterskap, men EM er tross alt viktigst. Dette løpet teller også med i et norsk mesterskap, men jeg vet ikke om jeg får kjørt jubileumsløpet på Lyngås senere i høst. Det spørs om jeg skal kjøre i USA eller ikke.

Den neste utfordringen for Sverre og hans Ford Focus blir den polske EM-runden den 12. september.