Isachsen vant i USA!

2×8q4797-2.jpgRallycrossfører Sverre Isachsen har denne sesongen vært uslåelig i Norge, Norden og Europa. I dag vant han også sitt første løp på amerikansk jord.

-Det virker ikke som noen kan stoppe meg denne sesongen, og nå har jeg også vunnet en runde i det helt nye amerikanske rallycrossmesterskapet. Det kan rett og slett ikke bli bedre, sier en glad Sverre Isachsen fra New Jersey Motorsports Park i Millville, et par timers kjøretur sør for Manhattan.

For Sverre Isachsen startet helgen som den pleier. Han var raskest i første omgang, men tapte litt i andre omgang da han kjørte inn til fjerde beste tid. Men i tredje omgang var han igjen raskest, noe som gjorde at han startet A-finalen fra pole position.

-A-finalen ble stoppet flere ganger. Først på grunn av en tjuvstart, så fordi en konkurrent kjørte borti noen dekk som kom ut i banen. Men selv med flere omstarter var det ingen som kunne stoppe meg, jubler 39-åringen fra Hokksund som vant foran finske Toomas Heikkinen og amerikanske Tanner Foust. Ikke rart Sverre Isachsen ble kalt for verdens beste rallycrossfører av amerikansk TV etter løpet.

Lørdagens løp var den andre av tre løp i det amerikanske rallycrossmesterskapet, og selv om Isachsen ikke deltok i den første runden kan han hevde seg i sammendraget. Den tredje og siste runden går på New Jersey Motorsports Park i morgen, og favoritten til seier er Ford-føreren fra Norge.

-Jeg ønsket å revansjere meg litt etter X Games i sommer, hvor jeg måtte bryte med tekniske problemer i en lånt bil. Nå har jeg med min egen bil, og da går det som det pleier, sier Isachsen som i USA har fått kallenavnet «The Viking Warrior» i USA.

Mer informasjon om løpet finnes på www.rally-america.com