Isachsen vil vinne igjen!

s_isachsen_11_02.jpgSverre Isachsen har vunnet EM-runder i rallycross i alle land bortsett fra Portugal. Det har han tenkt til å gjøre noe med til helgen.

Lørdag og søndag er det klart for årets andre EM-runde i rallycross på Montalegre-banen i Portugal, og de to siste års Europamester, Sverre Isachsen, går for årets andre strake seier.

– Jeg har aldri vunnet i Portugal, og det har jeg tenkt til å gjøre noe med til helgen. Men det blir ingen lett match, noe den første EM-runden i Storbritannia viste, sier 40-åringen fra Hokksund.

Den norske Ford-føreren vant løpet på Lydden Hill, men to relativt ukjent franskmenn kom i mål like bak. De to franske Citroën-førerne, Marc Laboulle og Davy Jeanney, stiller til start i Portugal også – i tillegg til en rekke andre sterke førere som Tanner Foust, Liam Doran, Frode Holte og Toomas Heikkinen.

– Vi kan ta vår 20. EM-seier til helgen, og det er også viktig for meg å bygge opp et størst mulig forsprang i EM tidlig i sesongen. Jeg ønsker å komme til Lånke og Trøndelag som EM-leder den 26. juni.

Sverre Isachsen slet med litt motorproblemer i åpningsrunden, men tror disse problemene nå er borte. Finalene i Portugal begynner søndag klokken 15.00, og det blir lagt ut en live-oppdatering med resultater på www.isachsenmotorsport.no. Løpet blir også vist på NRK1 søndag klokken 23.50, og på Viasat Motor torsdag klokken 20.00.