Jørn Grinden kjørte mest og best!

Jørn Grinden vant LandsfinalenNMK Fluberg arrangerte i helgen NMK’s landfinale i bilcross. 121 biler stilte til start og de drøyt 4000 tilskuerne fikk oppleve et løp hvor det meste gikk på skinner arrangørmessig, fart og spenning stod i fokus uten lange kjedelige pauser. Ny rekort i antall bud (3377) førte til den eneste forsinkelsen i løpet av dagen, premiefesten måtte utsettes en time.

Etter 2 omganger var det 8 stykker med full pott og det ble en intens kamp i 3 omgang om finaleplassene. Til slutt var det 3 stykker som hadde 30 poeng. Jørn Grinden, NMK Elverum,  ble overrasket av et plutselig regnskyll før sin 3. omgang og rakk ikke å bytte dekk. Dermed var han sjanseløs på den glatte banen med sin Saab, hvor bilene smalt sammen i første sving. Håpet om en A-finale forsvant og Grinden var kvalifisert til C-finale. Tålmodig, klok og ikke minst rask kjøring førte imidlertid til at han vant både C- og B-finalen. Dermed var drømmen om en A-finale likevel realisert, en drøm han fullførte til gangs ved å like godt vinne A-finalen også. Med seg på pallen fikk han Kjetil Finstad, NMK Elverum og Olav Rom Østerhaug, NMK Hamar.