Jakten fortsetter etter 8. plass i Ungarn

D_Olsen_14_HUN2Dennis Olsen fikk nok en vanskelig kvalifisering til søndagens løp på Formel-1-banen i Ungarn. Under ustabile værforhold ble banen raskere og raskere etter hvert som den tørket opp, men et rødflagg etter en ulykke satte en stopper for Olsens angrep på pole position.

– Det var veldig synd, for jeg fikk ikke fullført min beste runde. Da ble det start litt for langt bak til å kjempe i toppen, sier Dennis Olsen.

Med 12. startspor ble det en stor utfordring å komme høyt opp på resultatlista, men nok en gang viste Dennis at han er meget rask i løpssituasjon.

– Jeg er fornøyd med løpet og det går fort der, men kvalifiseringen ødelegger litt for mye. Det har vært mange tilfeldigheter som har ødelagt, men man må bare se framover, sier Dennis.

I mål hadde han kjørt seg opp fire plasser, og ble til slutt nummer åtte i helgas andre løp.

Det var fuktig vær i Ungarn denne helga, men løpet ble kjørt på slicks

Leder i sammendraget, Nyck De Vires, ble nummer sju, og økte med den sin ledelse med bare to poeng til Dennis Olsen.

Det gjenstår fire løp i sesongen, to på den franske banen Paul Richard 27 og 28 september, før det hele avsluttes på Jerez i Spania 18-19 oktober.

– Vi gir ikke opp, og skal kjempe til siste løp er kjørt. Jeg var rask på testen på Paul Richard tidligere i år, og det er en kul bane. Jeg gleder meg til neste løp, sier Dennis Olsen avslutningsvis.