Jakter ny seier

M_Aasen_15_feb
Det er klart for ny NM-runde i rally og til helgen stiller Marius Aasen og kartleser Veronica Engan til start i Rally Finnskog. – I januar gikk alt etter planen, og vi fikk med oss to av to mulige seiere. Nå gleder vi oss til nytt løp, sier Marius Aasen.

Rally Finnskog er den andre av tre NM-runder på snø, og er et av de lengste løpene vi finner på NM-kalenderen. Løpet består av 7 fartsetapper med nesten 15 mil fart, hvorav tre av etappene går to ganger.

– Det er gledelig å se at Rally Finnskog har fått til fartsetapper på over 2 og 3 mil. Det er her de store forskjellene blir utgjort, og du ser hvem som tør å stå på helt inn til mål. Etapper som det gir oss god trening frem mot VM til våren, sier Aasen.

Rally Finnskog, som har base på travbanen i Kongsvinger, er et kjent norsk løp med mange raske etapper. På startstreken finner vi også en ny utfordrer i NM-klassen for tohjulsdrevne biler.

– I NM-klassen vi kjører inngår det flere type biler. I dette løpet stiller det en Citröen DS3 R3T til start, som er en mer motorsterk bil med turbo, enn det vi har i vår Fiesta. Det tenker jeg ikke på, vi skal uansett kjøre for seier, og det er moro med enda mer konkurranse, sier Aasen.