Jentene dominerte i junior-klassen

junior_pallen_500.jpgLise Marie Sandmo fra Drammen gikk til topps i junior-klassen under EM-runden i rallycross på Lånebanen. I den heller maskuline sporten satte hun alle gutta på plass i sin Honda Civic.

Juniorene, fra fylte 16 til og med 18 år, var inviterte som gjesteklasse under helgens EM-runde, og kjørte sin finale allerede på lørdag ettermiddag. Der var det ikke mindre enn to jenter som besteg seierspallen. Lise Marie Sandmo fra NMK Drammen vant, mens Carlonine S. Haug fra KNA Solør Motorsport endte på 3. plass. Mellom de to endte Joakin Rønnevik fra NMK Vikedal.

I den andre gjesteklassen, Supernasjonal, kjøres finalen i morgen. Der er det Rune Engesvoll fra NMK Gardermoen som står i beste startspor. Han vant andre og tredje omgang i sin Volvo S40. Terje Morstad, også han fra NMK Gardermoen, er i andre spo. I tredje startspor i morgendagens finale står Børre Håkelia fra NMK Trøgstad.

Det var en fantastisk ettermiddag i solskinnet på Lånkebanen for de rundt 3 500 tilskuerne. Med oppløftende værmelding for morgendagen vil det bli langt flere som kommer til å følge de intense heatene når det virkelig drar seg til i EM-festen Hell.