Jonas er klar for Juniorlandsfinalen.

jonas_2.jpgI juni vant Jonas Dalseth Jakobsen NBF’s Bilcross Jr. Challenge. Nå har han igjen tatt turen fra Harstad til Elverum. Denne gangen for å klargjøre premien, en splitter ny bilcrossbil som han nå skal kjøre Juniorlandsfinalen på Hønefoss med førstkommende lørdag.

I campingbil har familien kjørt de 125 milene fra Harstad til Elverum før de drar videre til Hønefoss. Med seg har de en tom bilhenger ettersom vinnerbilen skal være med hjem igjen. Bilen har dispensasjon fra anbudsreglene i dette ene løpet.

jonas_3.jpgSammen med Jørn Grinden har de klargjort det siste med bilen og fått testet den for første gang. Jonas er veldig fornøyd med testen på Starmoen og gleder seg nå bare til lørdagen.

Jørn melder om en strålende fornøyd gutt som virkelig fikk fart på bilen på testen til tross for at det var første gang han kjørte den.

-Jonas er en utrolig positiv gutt, sier Jørn og legger til at han gleder seg til å følge han til helgen. Han skal følge Jonas gjennom løpet som mekaniker og «mentor» denne dagen.

Les også: Jonas vant Bilcross Jr. Challenge

Mer om juniorlandsfinalen HER

jonas_1.jpg