Julebord og premiedryss på Geilo

a_b.jpg120 aktive og funksjonærer hadde tatt turen til Geilo og NAF Motorsport Asker & Bærums julebord denne helgen. Mange av klubbens medlemmer ble hedret for sin innsats i sesongen som er tilbakelagt.

Etter 3 års avbrekk i lavlandet, ble det ble en suksess å komme tilbake til gamle høyder på Geilo for NAF-avdelingen. Klubbens mange klubbmestere i rally og racing fikk pokaler og høstet stor applaus. Det ble delt ut sjekker fra rallypotten til aktive og diplomer til klubbens ferske gokartteam.

Den nyinnstiftede Grasrotprisen gikk i 2010 til rallykjører Ole Martin Karlsen med en sjekk på 12 000,- kr. Dette er det en andel av klubbens tipperes bidrag via Grasrotandelen og Norsk Tipping som gjør det mulig. Ole Martin er en av klubbens unge lovende rallykjørere som har kjørt ungdomsklassen i to år fra 16 til 18, og som nå har tatt steget opp i 4 hjulstrekk klassen. Pengene kommer godt med i neste års rallysatsing.

Kveldens høydepunkt var utdelingen av NAF Motorsport Asker og Bærums Ærespris. Dette er en gjev pris som er delt ut til klubbens profilerte aktive som blant annet Mads Østberg. Årets pris gikk til en aktiv som har kjørt for klubben i 10 år, hevdet seg i mange grener innen norsk bilsport, er kjent for å ha en grom blå bil, en hjelpsom og aktiv kar som fikk stående applaus i storstua på Bardøla på Geilo. Årets mottaker av Æresprisen ble Jarle Lippert.

Bildet over viser glade vinnere i rally, racing og i det gjeve funksjonærmesterskapet.

Foran: Kaare Pettersen, Anders Grøndal, Jarle Lippert, Bernt Kollevold, Erik Taje.

Mellom: Aasmund Kleve,Marius Aasen, Marlene Engan, Ole Martin Karlsen, Veronica Engan, Molly Pettit.

Bak: Rolf Ingar Schou, Lars Faale, Per Martin Høye Stenseng, Willum Kjeserud, Erik Tandberg, Petter Stenseng, Morten Taje, Vidar Holum, Mads Østberg, Anne Grethe W. Johnsen, Marianne Jørgensen, Maria Taje, Jan-Inge Dagestad, Per Arnt Nilssen, Jonas Andersson, Rita Taje.