Kari og Ove Stuveseth er kåret til ”Årets Drivaksel”

Drivaksel600
Kari og Ove Stuveseth fra NMK Gardermoen er tildelt prisen ”Årets Drivaksel” av Norges Bilsportforbund. Prisen fikk de overrakt av Petter Solberg og Fredric Aasbø under Bilsportforbundets premieutdeling på fredag.

 

Prisen ”Årets Drivaksel” symboliserer viktigheten av den frivillige drivkraften i bilsporten. Den deles hvert år ut til en eller flere personer som i kraft av frivillighet har gjort en ekstraordinær stor innsats for sporten. Bilsporten er helt avhengig av de mange tusen frivillige som stiller opp ved arrangement eller ved drift av klubber.
Det var to verdensmestere av året, Petter Solberg og Fredric Aasbø, som i takknemlighet overrakte Kari og Ove prisen på vegne av norsk bilsport.

 

Det er ikke bare i sin egen klubb, NMK Gardermoen, Kari og Ove Stuveseth trer hjelpende til. De er begge involvert i arrangement nær sagt landet rundt. Ove som speaker på et utall bilcross-løp og Kari en svært dyktig løpssekretær. Om det er bilcross eller en VM-runde i rallycross det er snakk om er heller ikke avgjørende for Kari og Ove. De stiller opp uansett. Ove har vi også hørt som kommentator i høstens TV-serie om bilcross, «Bånn Gass», mens Kari svært ofte er kursinstruktør og lærer opp løpssekretærer for andre klubber.

 

-For oss er Kari og Ove utrolig viktige brikker for å kunne gjennomføre gode arrangement. Vi håper at vi får muligheten til å benytte oss av deres gode hjelp og deres kunnskap i mange, mange år fremover, heter det i begrunnelsen fra forslagsstilleren NMK Gardermoen.

 

 

”Årets Drivaksel” 2005-2015
2005: Grete og Bengt Ruud, NMK Gardermoen
2006: Trond Madsen, NMK Bergen

2007: Jorunn og Tore Ingebretsen, KNA Varna
2008: Dag Rune Halkjelsvik, NAF Motorsport Ålesund
2009: Mona og Stein Hellem, NDRG
2010: Oddvar Moland, KNA Drammen
2011: Inge Tangen, NMK Modum & Sigdal
2012: Unni og Kjell Olav Aamodt, KNA Rudskogen
2013: Nina Rian, NMK Ytre Namdal
2014: Evy Anita Hårtveit og Tom Kåre Flottorp, NMK Konsmo
2015: Kari og Ove Stuveseth, NMK Gardermoen