Karl Peder Nordstrand NEZ-mester i Crosskart

Siste runde i NEZ-mesterskapet i Crosskart ble arrangert i Finland 24. august. Det var i år 4 løp i mesterskapet som ble arrangert i Latvia, Danmark, Sverige og Finland. Karl Peder Nordstrand (12), NMK Hamar kjører sitt første år i 125 ccm-klassen. Å være blant de yngste og konkurrere mot førere som kan være opp til 4 år eldre enn seg har ikke vært noen hindring for Karl Peder. Han hadde vunnet alle de tre forgående løpene før løpet i Finland, men der ble han slått av svenske Patrick Halberg som var raskere denne finalen. Men Karl Peder kjørte inn til 2. plass og ble total-vinner i NEZ mesterskapet.

85-klassen kjører NEZ cup og her ble Jonas Sørlie (KNA Indre Ytre Østfold) nummer 2 i helgen og nummer 2 totalt i cupen. Med seg på pallen fikk han Eirik Steinsholt fra NMK Grenland som både ble nummer 3 i helgen og 3 i mesterskapet.

I 250-klassen har Sondre Brendryen fra NMK Melhus gjort det bra og han vant blant annet den forrige NEZ-løpet i Sverige. I helgen ble han nummer 3 og endte på 3. plass i mesterskapet.

I 650-klassen ble Ove Michael Eide fra NMK Bø nummer 2 i helgen og nummer 2 totalt.