Kenneth Johansen stiller igjen

K_Johansen_15_juni
Kenneth Johansen er klar for kamp om nye NM-poeng, og til helgen setter han på ny kursen mot Trøndelag og en ny NM-runde. Denne gangen på Bollandsmoen på Melhus.

Etter at andre NM-runde, som gikk på Lånke, ble avsluttet foran finalene, har Norges Bilsportforbund nå foreslått at denne runden skal strykes fra NM-serien. Dermed vil det stå igjen fire runder i årets norgesmesterskap i rallycross.

For Kenneth Johansen betyr dette at han fremdeles ligger på andre plass i sin klasse, Supernasjonal inntil 2000 kubikk, og han har derfor bestemt seg for å reise til NM-runden på Melhus for å forsvare posisjonen i sammendraget.

Løpet på Lånke ble stort sett dominert av en motor som fusket.
– På grunn av disse problemene har vi hatt full gjennomgang og oppdatering av det elektriske anlegget på bilen, og nå håper jeg at vi skal være kvitt disse problemene, sier Kenneth, som torsdag ettermiddag setter kursen nordover mot Melhus.
– Etter all jobbingen med bilen den siste tiden, står bare servicerunden igjen på før den er klar for nytt løp, legger han til, og peker på at han nå ser han frem til å kjøre på en bane han liker seg på.
– Har kjørt der to ganger tidligere og har både en B-finale og A-finale med meg i bagasjen fra de gangene.