Kevin Aabol frarøvet seiersmulighet

STCC Karlskoga 20150816
I helgen ble den 5. runden i STCC kjørt på Karlskoga banen i Sverige. Kevin Aabol ledet den andre finalen, men ble kjørt av banen.

Etter mye tekniske problemer og uflaks tidligere i sesongen håpte både Kevin og Team Kia på litt medgang på Karlskoga. Etter treningene på fredagen føltes det lovende ut. Men på tidkjøringen manglet det fart i bilen og det ble kun 10. beste tid.

Den første finalen ble kjørt i strålende sol foran tusenvis av tilskuere. Etter en god start var Kevin på vei opp i feltet og plukket stadig plasseringer. Men nok en gang gikk det galt, da Kevin var på vei forbi en konkurrent ble han snurret av banen.
– Utrolig surt at det skulle ende sånn. Det var en luke der, og idet jeg var oppe på siden bestemte han seg for å lukke igjen. Dermed bar det av banen for begge to. Sa en tydelig skuffet Kevin etter første finale.

Håpet var derfor å få til et godt resultat i dagens andre løp hvor Kevin startet i pole position. Etter nok en knallstart ledet han feltet. Men så, etter kun få kjørte runder ble han kjørt av banen. Han kom seg i gang igjen, men bilen var for skadet til å fortsette.

– Jeg trodde virkelig dette var min mulighet til et godt resultat i STCC. Men nok en gang får jeg løpet ødelagt av andre sjåfører. Nå må jeg bare se frem mot nye muligheter på Solvalla.
Neste løp i STCC går i Stockholm på Solvalla 11-12. september, på en bane som bringer med seg mye publikum og tett racing.