Kevin Aabol med femteplass i NEZ

K_Aabol_13_EST
Norske Kevin Aabol fortsetter å gjøre imponerende steg fremover i Formel Renault 1.6 klassen. Denne helgen ble det nordeuropeiske sonemesterskapet (NEZ) kjørt på den nyrenoverte Pärnu-banen i Estland, og 19-åringen klarte her å sikre seg en femteplass sammenlagt.

 

Helgen begynte med litt trøbbel da Kevin pådro seg en senebetennelse i høyre arm. Til tross for dette klarte han å kvalifisere seg inn som nummer syv for det første av to løp. Her ble det en real oppkjøring og den eneste nordmannen i Formel Renault 1.6 klassen kom i mål som nummer fire. I den avsluttende finalen startet han og kom i mål som nummer fem.

 

– Alt i alt er jeg meget fornøyd med helgen, Kommenterte Kevin. – Jeg merker at jeg blir mer og mer komfortabel med bilen og at jeg klarer å utnytte den bedre for hvert eneste pass. Sa en fornøyd sjåfør idet familieteamet Aabol Racing tok for seg den lange hjemturen til Norge.

 

Det neste løpet i det svenske mesterskapet som Kevin vanligvis kjører i går av stabelen den 12. og 13. juli på den meget hurtige Falkenberg-banen.

 

Du kan lese mer om Kevin og hans siste nytt både på www.KevinAabol.com