Kick Off for VM-funksjonærer

laanke kick off
Har du lyst til å være med og lage tidenes VM-fest i Norge? Arrangøren av VM-runden i rallycross på Lånkebanen trenger frivillige funksjonærer til en rekke oppgaver og inviterer til Kick Off onsdag 9. april.

 

-VM-runden i rallycross er et prestisjearrangement som vi ønsker at hele bilsport-Norge være med på å gjøre til en suksess. Dette er ikke noe lokalt arrangement som NAF Stjørdal alene kan få i havn. Jeg håper derfor at det strømmer til med frivillige fra alle klubber i Trøndelag 9. april, sier NBFs visepresident Glenn Mellegaard. Han sitter også i NMKs hovedstyre og han vil være tilstede på Rica Hell onsdag 9. april.

 

-Jeg håper det kommer mye folk også fra NMK-klubber til Kick Off. Gjennom NBF bruker norsk bilsport mye ressurser på å få til en VM-fest som hele bilsport-miljøet skal kunne være stolte av. Alle må brette opp ermene for å få til et vellykket arrangement. Det kommer flere og bedre førere enn noen gang i rallycrossen nå, og det er den bilsportgrenen med størst internasjonal vekst for tiden. Vi skal være stolte av at Norge er en del av dette, sier Mellegaard.

 

Løpet på Lånke 14.-15. juni har både VM-og EM-status. Interessen er formidabel, og det er ventet at årets VM-runder i rallycross vil bli TV-sendt til over 550 millioner husstander verden rundt.

 

Her er invitasjonen til Kick Off:

 

INVITASJON:

Hei alle som ønsker å være funksjonærer på VM rallycross in Hell 2014

Du inviteres herved til en kick-off samling på Rica Hell Hotell onsdag 9 april klokken 19.00.

Kvelden inneholder disse sakene:

 

 

Vi skal ha en gjennomgang av årets arrangement.

 

Vi skal presentere de ulike arbeidsområdene som skal til for å arrangere et slikt løp. Og snakke med dere som har vært med og informere nye som kommer og har lyst til å delta i år.

 

 

Av hensyn til plass og servering ønskes påmelding til kick-off innen tirsdag 2. april til annebritt@rallycrossinhell.com

 

 

Se også våre nettsider som oppdateres fortløpende: