Kjører for topplassering

s_sorlie_460.jpgHvis alt klaffer i helgens avslutningsløp, kan Stian havne blant de 6 beste i det tyske langdistansemesterskapet og forbedre sin 8. plass totalt fra 2007 sesongen.

Etter en bra sesong hvor primærfokuset har ligget på de store langdistanse løpene, viser det seg nå at Stian etter mye svært bra kjøring og litt flaks, plutselig er med i kampen om en topplassering i det Tyske Langdistanse-mesterskapet. Hvis alt klaffer i helgens løp, kan Stian havne blant de 6 beste i mesterskapet og forbedre sin 8. plass totalt fra 2007 sesongen. Dette vil også gi positive konsekvenser for videre satsing i 2009. Men en god plassering vil han også styrke sin plassering i BMWs interne førermesterskap.

-Det ville vært utrolig moro å kunne klatre videre mot en topplassering i det Tyske Langdistansemesterskapet. Løpet skal kjøres først, men jeg lover at jeg vil satse for fullt. Jeg er veldig motivert nå, og for videre satsing. Jeg kan allerede nå si at årets sesong sportslig sett har vært min beste. Nå begynner også ting og falle på plass for neste år, og det ser veldig bra ut. Jeg skal bli enda bedre enn det jeg er nå!», gliser en fornøyd Stian Sørlie