Kjører NM i leid bil

jonas-dalseth-jacobsen.jpgJonas Dalseth Jacobsen er tilbake i rallycross NM i en leid Citroen Saxo. Bilen som Daniel Holten ble norgesmester med i 2010.

-Vi har gjort avtale med Holten Motorsport om å leie bilen til samtlige NM-runder denne sesongen, sier Jonas Dalseth Jacobsen, som var i Vikedal for noen uker siden for å teste bilen.
-Vi har jobbet med å få til et opplegg gjennom vinteren, og som en del av dette fikk jeg kjørt bilen en god del runder på Vikedal Motorbane. Det fungerte veldig bra, sier Jonas Dalseth Jacobsen, som er 19 år, kommer fra Harstad og kjører for NMK Hålogaland.

Jonas Dalseth Jacobsen vant Bilcross Junior Challange i 2009, og kom på andre plass i Landsfinalen for bilcross junior dette året. I 2010 kjørte han NM i rallycross inntil 1600 kubikk og ble nummer åtte sammenlagt. Han har også fått Presidentens Utviklingsfond av Norges Bilsportforbund, som ble brukt til å kjøre fire asfaltløp i Subaru Cup. I 2011 tok han bronse i 650 kubikk crosskart.

Nå er Jonas Dalseth Jacobsen altså tilbake i rallycross og ny NM-satsing i inntil 1600 kubikk. På lørdag stiller han i første runde på Momarken Bilbane.
– Målet er å kunne hevde meg i klassen og greie en pallplass til slutt.
Mer info: www.jacobsenmotorsport.com