Kjempedag med NMK Rennebu

NMK Rennebu og NBF Talentutvikling arrangerte lørdag en treningsdag med landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass.

-En kjempedag med fysisk trening, foredrag om hvorfor og hvordan man bør trene som gokartsjåfør + et mekkekurs på oppsett av gokart vel gjennomført. Med 47 store og små fra Ålesund i sørvest via midtre Trøndelag og til Namsos i nord ble dette en bra dag. Stor takk til Jan Åge Asgrimplass, fysisk trener på Team Norway for inspirerende trening og foredrag! Vi setter stor pris på at det er mulig å få oppover slike ressurspersoner fra Norges Bilsportforbund. Når praten i gangen på vei hjem går i når og hvor man kan få tak i tennisballer og treningsutstyr da vet man at opplegget har gitt inspirasjon. Takk også til Ruben Kverkild og Erik for deling av tips og erfaringer rundt oppsett av gokart! Ikke minst må vi takke våre sponsorer for arrangementet, som gjorde at vi fikk gjennomført dette, sier Øyvind Glende fra NMK Rennebu.
Jan Åge Asgrimsplass er ikke bare landslagstrener, men også tidligere Norgescupvinner i gokart, og vet det meste om hvordan man bør trene for å lykkes i både gokart og annen bilsport.
-Slike regionsamlinger, som vi nå har hatt både på Sørlandet og i Trøndelag, er en del av vår nye strategi for å satse enda mer på bredden, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.