Kjører for NM-medalje

Holten_Motorsport_13_aug
Daniel Holten kjører i helgen NM-finalen i bakkeløp, mens Ernst Holten Leifsen og Åsmund Holten kjører dobbeltløp i Vestlandsmesterskapet på Vikedal Motorbane.

 

Årets NM i bakkeløp går over to helger, med dobbeltløp begge helgene. Etter de to første rundene, som gikk på Vålerbanen i mai, ligger Daniel på andre plass, ti poeng bak Lars Øyvind Enerberg som leder, og åtte poeng foran Jan Gabrielsen på tredje. Denne helgen er det to nye runder på Varna Kart Ring i Våler.

-Målet er først og fremst å sikre NM-sølvet, men jeg vet og at om jeg har litt flaks kan jeg klatre helt til topps, sier Daniel, som ser frem til å kjøre på en for ham ny bane.

– Har bare sett kjøring på banen på video og det ser ut til å være en krevende løype med lange gruspartier og høy fart og hopp. Alt i alt virker det som en kjekk og utfordrende trase, slutter Daniel som gleder seg til å komme i gang etter sommerferien.

 

Mens Daniel Holten kjører NM, blir det denne helgen Vestlandsmesterskap på Ernst Holten Leifsen og Åsmund Holten hjemme på Vikedal Motorbane, begge i klassen inntil 2000 kubikk. Lørdag er det bakkeløp organisert som parallellrace, mens det søndag er rallycross.