Kjører for seier på hjemmebane

Det norske formel-teamet Team Greenpower Racing & Technology kjører mesterskapsrunde i Formula STCC Nordic under Porsche Festivalen 8. og 9. september på Rudskogen, og teamet ønsker å vinne på hjemmebane.

Nest siste runde av årets mesterskap i Formula STCC Nordic kjøres i Norge på Rudskogen Motorsenter under Porsche Festivalen 8. og 9. September. Det norske formelteamet har levert over all forventing denne sesongen, og to av sjåførene i det norske teamet, Emil Heyerdahl og Edward Sander Woldseth har begge vunnet race i klassen denne sesongen. Heyerdahl har vunnet fire løp denne sesongen, og leder dermed serien overlegent.

–    Målet for helgen er helt klart to topplasseringer, men det viktigste blir likevel å ta godt vare på den ledelsen vi har. Vi skal sikre mest mulig poeng i sammendraget. Jeg gleder meg til å vise meg frem på hjemmebane, så vi håper det kommer masse mennesker, forteller mesterskapslederen.

Emil Heyerdahl leder mesterskapet med sine 183. Nærmest i mesterskapet følger svenske Simon Ohlin. Svensken har 148 poeng. På tredjeplass finner vi Alfred Nilsson med 112 poeng, men på fjerdeplass og bare to poeng bak Nilsson på fjerdeplass finner vi Edward Sander Woldseth. Woldseth ønsker også å kjempe helt i toppen på hjemmebane.

–    Jeg tror det blir en spennende helg, og det er meldt regn og det er ikke lenge siden Gatebil besøkte Rudskogen så jeg tror det kan bli en helg med taktisk kjøring, og hele tiden være forberedt på at det kan skje noe. Vi har selvfølgelig målsetting å være med å kjempe i toppen, og vi må prøve å nærme oss tredjeplassen i sammendraget ettersom det er få poeng opp, forteller Woldseth.

Lars Solheim har hatt en litt trøblete sesong så langt, men håper på en opptur på hjemmebane.
–    Jeg gleder meg til å kjøre på hjemmebane, men ting har dessverre ikke fungert så godt for oss denne sesongen, men det hadde vært moro med en opptur på Rudskogen.

De norske formelførerene kjenner den 3253 m lange banen på Rudskogen svært godt. Formula STCC Nordic besøkte Rudskogen i mai denne sesongen og Team Greenpower overbeviste stort den gang. Emil Heyerdahl vant begge løpene og Edward Sander Woldseth kjørte over mål som andremann i begge løpene. Riktignok fikk Woldseth en tidstraff i det andre løpet og ble flyttet ned til fjerdeplass. Lars Solheim hadde problemer med motoren under løpene på Rudskogen og sikret to sjetteplasser.

Nå ser teamet frem til en ny fartsfest på Rudskogen, og lover at de skal gjøre det de kan for å skape en ny norsk suksess på hjemmebane. Teknisk sjef i Team Greenpower Marius Gjevik har stor tro på opplegget.

–    Det er andre gang for sesongen med hjemmebane, men selv om det gikk bra sist så er ingenting klart før løpet er kjørt. Vi skal fortsette å jobbe systematisk slik vi har gjort denne sesongen, så hadde det selvfølgelig vært moro med et kanonresultat foran hjemmepublikummet, sier Gjevik.
Møt opp og opplev disse fantastiske norske formelførerene jakte seier på Rudskogen 8. og 9. september.

 Foto: Bengt-Åce Gustavsson, racefoto.se

FOR MER INFORMASJON:
www.greenpowerracing.com

Følg teamet på facebook: https://www.facebook.com/TeamGreenpower/
Følg teamet på Instagram: @teamgreenpower