Kjørte om kapp med fly

Publisert 14/12/2016


Racerfører Roar Lindland fikk seg en opplevelse utenom det vanlige i forrige uke, da han kjørte om kapp med et fly på Gardermoen.

Roar Lindland fra Lyngdal kjørte en Porsche 911 mot en Airbus A320neo i forbindelse med et TV-opptak til den nye TV-serien OSL 24-7, som skal sendes på Viasat 4 til våren. I denne serien får man et innblikk i hva som skjer på flyplassen, og en av tingene er altså at Roar Lindland kjører om kapp med et fly.

– Det var veldig gøy, og en opplevelse helt utenom det vanlige. Jeg leste i media at noen av passasjerene i terminalen hadde sett dette, og lurte på hva i all verden en bil gjorde ute på flyplassen, ler Roar.

38-åringen er ferdig med årets sesong, som endte med en 14. plass i Porsche Supercup, og en tredjeplass i kategori B i den franske Porsche Cupen. Planleggingen for neste sesong er allerede godt i gang.


– Vi jobber for fullt med planene for 2017, det er en fase nå der det pågår forhandlinger med  ulike team. Jeg håper å kunne kjøre for et av topp-teamene slik at vi får best mulig forutsetninger for å ta nye steg i kommende sesong som offisielt starter med første løp i mai. Men jeg håper å ha noe klart så fort som mulig.  Lindland er også en av kandidatene til å bli Årets Idrettsnavn i Lister, en kåring han vant i 2014.  – Det er en ære å bli nominert, og det er gøy at folk følger med på det jeg driver med. Interessen for racing er stor og det betyr mye for meg, avslutter Roar Lindland.

 
WordPress theme by Fredrik Sørlie