Kjørte om kapp med fly


Racerfører Roar Lindland fikk seg en opplevelse utenom det vanlige i forrige uke, da han kjørte om kapp med et fly på Gardermoen.

Roar Lindland fra Lyngdal kjørte en Porsche 911 mot en Airbus A320neo i forbindelse med et TV-opptak til den nye TV-serien OSL 24-7, som skal sendes på Viasat 4 til våren. I denne serien får man et innblikk i hva som skjer på flyplassen, og en av tingene er altså at Roar Lindland kjører om kapp med et fly.

– Det var veldig gøy, og en opplevelse helt utenom det vanlige. Jeg leste i media at noen av passasjerene i terminalen hadde sett dette, og lurte på hva i all verden en bil gjorde ute på flyplassen, ler Roar.

38-åringen er ferdig med årets sesong, som endte med en 14. plass i Porsche Supercup, og en tredjeplass i kategori B i den franske Porsche Cupen. Planleggingen for neste sesong er allerede godt i gang.


– Vi jobber for fullt med planene for 2017, det er en fase nå der det pågår forhandlinger med  ulike team. Jeg håper å kunne kjøre for et av topp-teamene slik at vi får best mulig forutsetninger for å ta nye steg i kommende sesong som offisielt starter med første løp i mai. Men jeg håper å ha noe klart så fort som mulig.  Lindland er også en av kandidatene til å bli Årets Idrettsnavn i Lister, en kåring han vant i 2014.  – Det er en ære å bli nominert, og det er gøy at folk følger med på det jeg driver med. Interessen for racing er stor og det betyr mye for meg, avslutter Roar Lindland.