Klar for andre runde

K_Johansen_15_mai2
For Kenneth Johansen var det en stor opptur å kunne klatre opp på pallen til en andre plass under NM-åpningen i rallycross i Skien i mai. Nå har han bestemt seg for å kjøre den andre NM-runden på Lånke.

– I utgangspunktet var det ikke planen min å kjøre full NM-serie i år, det har jeg ikke økonomi til, men nå har vi gått gjennom dette og vi velger å ta med oss den andre runden etter den gode plasseringen under NM-åpningen, sier Kenneth Johansen, som ikke drar opp til Trøndelag med teambussen som han pleier.
– For å spare på utgiftene blir det med en Ford Transit og henger, og så kommer vi til å stå sammen med Tony Tufte fra Bergen og låne verktøy og utstyr av ham.

Etter at han ble nummer to i NM-åpningen har Kenneth Johansen fått med seg ett bakkeløp på Orstad på Jæren andre Pinsedag.
– Ble nummer to i det løpet og der fungerte alt fint, og når vi til helgen setter kursen nordover mot Lånke er det med en bil som ser ut til å fungere bra. Når vi først reiser oppover så kommer jeg til å gi alt for å få ett nytt godt resultat.