Klar for innspurten

Daniel Holten ligger på tredje plass i NM-sammendraget når to runder gjenstår. Til helga går fjerde og neste siste runde på Konsmo Motorbane.

– Rallycrossbanen på Konsmo er helt ny for meg og jeg har ikke kjørt der tidligere, så det blir spennende, sier Daniel Holten, som dermed er klar for innspurten i NM.
– Likevel har jeg vært på banen som publikummer under ett løp og kjenner den fra det. Det virker som det er en ganske smal og liten bane, men nok teknisk vanskelig der det er lite rom for å gjøre feil. Siden det ikke har blitt kjørt NM-runder der de siste årene tror jeg nok at det er en fordel for NMK Konsmo føreren Sivert Svardal, som leder klassen, og de andre som kommer fra arrangørklubben, sier han videre.

Daniel Holten, som fikk en sur fjerdeplass under den forrige runden på Flisa, har igjen som mål å klatre opp på pallen slik at han er med i kampen om NM-medaljer helt inn.
– Siden det er en ny bane for meg er jeg usikker på om jeg greier å få opp farten som skal til, men håpet er å være med å kjempe i toppen, få til fire gode tider i innledende omgangene og kvalifisere meg direkte til A-finalen.

NM-stilling etter andre runde:

1. Sivert Svardal, NMK Konsmo, 92
2. Jan Emil Wilsberg, NMK Kongsvinger, 87
3. Daniel Holten, NMK Vikedal, 82
4. Morten Nordbø, KNA Aust-Agder, 71
5. Kenneth Johansen, NMK Vikedal, 67
6. Tony Tufte, NMK Bergen, 42

Meir info:  https://www.facebook.com/holtenmotorsport