Klar for Lydden Hill

D_Holten_14_mai
Daniel Holten er klar igjen for den andre runden i RX Lites som går på Lydden Hill til helgen, og håper på et nytt godt resultat.

Daniel ble nummer fem i første runden i Portugal, men ligger på tredje plass i sammendraget foran løpet på Lydden Hill, og har dermed en god posisjon å forsvare.
– Reglene er slik at i tillegg til selve resultatet, får vi også poeng for kjøringen i innledende omganger og finalene, og dermed kan sluttresultatet variere litt. I Portugal slo dette positivt ut for meg, sier han.

Daniel ser frem til runden i England, på legendariske Lydden Hill, der han har kjørt tidligere.
– Lydden Hill kjørte jeg på i 2011 med Citroen Saxoen, og jeg kjenner dermed banen ganske godt, noe som er en fordel i forberedelsene. Under den første runden i Portugal var jeg blant de tre raskeste når jeg ser på tidene. Nå har jeg fått mer kjøretrening og kjenner Lites`n bedre og håpet er at jeg denne gangen kanskje kan komme meg opp på pallen.

Daniel kjører den samme Supercar Lites-bilen som Åsmund Holten gikk rundt med på Ring Knutstorp forrige helg. Den ble tatt med hjem til Vikedal for reparasjon.
– Vi har jobbet godt med bilen den siste uken for å få den i god stand igjen, og kjørte en test på Vikedal Motorbane i går for finne ut om alt fungerte. Der røk det en sveis i forstillingen, men vi får nye deler når vi kommer til England, så det går bra, slutter Daniel.