Klar for NM-finalen

Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen er klare for NM runden Rally Hedemarken på lørdag i teamets Ford Fiesta R5. Rally Hedemarken er årets 6. NM runde.

 

Anders og Roger er allerede Norgesmestere 2018 da de sikret nok poeng i forrige NM løp. Anders og Roger har ledet NM helt siden Sigdalsrally i januar. Så det blir ikke helt samme spenning som før da det tidligere har blitt avgjort gull sølv og bronse i de siste løpet på Hedemarken.

 

Det er hele 90 biler til start og som NM ledere starter Anders og Roger med start nummer 1. Løpet er 290 km langt med 105 km fordelt på 12 fartsetapper. Starten er ved Scandic Hotel Olrud kl 8.00 og det skal da kjøres hele dagen med en service som er på Vendkvern Motorbane.

 

Med NM gullet i boks kan gutta kjøre med senkede skuldre og kose seg med å kjøre rally på flotte høstveier. Men det blir en spennende kamp om sølv og bronse i klassen for internasjonale biler med firehjulstrekk.

 

5 på topp NM

 

  1. Anders Grøndal, Ford Fiesta R5 Valvoline – 124 poeng 2. Oddbjørn Røed, Ford Fiesta R5 – 78 poeng 3. Christian A Selmer, Ford Fiesta R5 – 68 poeng 4. Runar Pedersen, Subaru Impreza Sti 67 poeng 5. Ole Chr Veiby, Skoda Fabia R5 60 poeng

 

Foto: Arve Kjelbergsengen