Klar for ny satsing

Kenneth_16
Kenneth Johansen er igjen klar for en ny rallycross sesong og kjører full NM-serie i rallycross, i tillegg til de løpene han rekker i Vestlandsmesterskapet. Til helgen er han på plass under åpningen av Vestlandsmesterskapet på Vikedal Motorbane.

Kenneth Johansen har hatt en god vinter med fokus både på oppgradering av  løpsbil og arbeid mot eksisterende og nye sponsorer.
– Har gjort en del endringer på bilen som vi håper skal slå positivt ut,  og som det blir spennende å teste ut på Vikedal Motorbane.
– For oss blir løpet i Vikedal et testløp siden det i år vil være NM i rallycross som er hovedsatsingen, sier han, og legger til at på grunn av løpskollisjonar og andre prioriteringer får han ikke med seg alle løpene i Vestlandsmesterskapet.

For Kenneth Johansen er sponsorene viktige både som støttespillere og selvsagt som et økonomisk fundament for å drive sporten.
– Det koster å satse i rallycross, så sponsorene er veldig viktige, og til denne sesongen er de fleste med videre i tillegg til at vi har fått med oss noen nye. Tror grunnen til at de er med mellom annet er at vi har vært svært aktive og har kjørt 17-20 løp de siste årene, og i tillegg henger vi godt med i de mesterskapene vi kjører.

Kenneth Johansen har også et godt team rundt seg med kona Åshild og ungene, og svigerfar Per Blikra som gode støttespillere. .
– Viktig at vi er sammen om dette, og ellers i teamet er Toralf Klungland og Arvid Pettersen med videre og satser for fullt. Nå gleder alle seg virkelig til at hjulene kommer i gang.