Klar for ny sesong i British GT

shjerpen_15
Racerfører Aleksander Schjerpen fra Elverum er klar for sin andre sesong i det britiske GT-mesterskapet, og han skal i år kjøre en Ginetta sammen med briten James Birch.

 

22-åringen er nå klar for sin andre sesong i det britiske GT-mesterskapet, og signerte nylig en ny avtale med sitt team fra i fjor, Century Motorsport. Som i 2014 skal Aleksander kjøre en Ginetta G55 i GT4-klassen, og målet i år er sammenlagtseier.

 

– I fjor ble vi nummer fem sammenlagt, og var fornøyd med det, men i år er målet å vinne. Min nye teamkamerat James Birch kommer fra Porsche Cup, og er rask, så jeg er optimist. Det britiske GT-mesterskapet kan også være et springbrett for en fremtid som profesjonell fabrikksfører. Gjør man det bra her, kan man bli lagt merke til, sier Aleksander Schjerpen.

 

Det britiske GT-mesterskapet regnes som et av de beste GT-mesterskapene i verden, og består av sju løp på klassiske baner som Silverstone, Donnington Park, Brands Hatch og Spa-Francorchamps. Sesongen starter på Oulton Park den 6. april.

 A_Schjerpen 14 apr4

Teamet fornøyd
Century Motorsport er også veldig fornøyd med at Aleksander fortsetter et år til.

 

– Jeg er veldig fornøyd med at Aleksander er klar for in andre sesong for vårt team. Han lærte mye i 2014 og gjorde det bra på baner han ikke hadde kjørt på tidligere. Han viste sitt talent med å ende på pallen allerede i sitt andre løp, og jeg tror det kommer til å bli enda mer suksess i 2015. Det er ingen tvil om at Aleksander er god nok til å vinne løp, og forhåpentligvis kan vi også kjempe om en sammenlagtseier, sier Nathan Freke, teamsjef for Century Motorsport.