Klar for nye løp

s_paulsen_15_mai
– Nå skal jeg endelig kjøre på en bane jeg liker, sier Stian Paulsen som til helgen kjører tredje runde av Seat Leon Eurocup på britiske Silverstone.

Stian har brukt den siste uken til å få klar bilen til helgens løp. Han ligger på en 4. plass sammenlagt i cupen etter de to første rundene på Paul Ricard i Frankrike og Estoril i Portugal.
Lørdag og søndag kjøres tredje runde i Seat Leon Europacup på Silverstone i England.

– Der var jeg raskest i 2013, og jeg liker banen godt sier Paulsen.

Den siste uken har Fredrikstad-føreren vært i Bielefeld  i Tyskland og skrudd på racerbilen.
– Bilen står på verkstedet  til Franz Konrad som er en Porschespesialist.

S_Paulsen_15_juni

Etter det siste løpet i Estoril i Portugal hvor bilen fikk litt medfart, har Paulsen plukket fra hverandre bilen og byttet ut ødelagte deler.
– Mye jobb har det vært, men nå er  jeg klar for å kjøre fort, sier en revansjlysten Paulsen.
Onsdag reiste Paulsen fra Tyskland til England og skal være klar for sesongens femte og sjette løp.

Det er stort startfelt i Seat Leon Eurocup. 32 førere er påmeldt. De kjører to finaler i hver runde, og Stian Paulsen har så langt vært på pallen med to andreplasser i de fire løpene som er kjørt til nå.Totalt har Fredrikstad-gutten kjørt inn 23 poeng og ligger på 4. plass. Pol Rosell fra Spania leder med 32 poeng, mens hans landsmann Fran Rueda er på 2. plass med 27. På en tredjeplass ligger en tredje spanjol, Mikel Ascona med 24 poeng. Man kjører med poengskalaen 10-8-6-5-4-3-2-1, mens det også er henholdsvis 3-2-1 poeng til de tre beste i kvalifiseringen.