Klar for nye tak

B_M_M_Enge_15
Bjørn Magne Moland Enge er nå inne i sluttspurten med bilen for å bli klar til NM-åpningen i rallycross som går i Skien denne helgen. Selv er han superklar for nye tak på rallycrossbanen

Etter flere sesonger i sin Citroen C4 endte Bjørn Magne Moland Enge på en niende plass i rallycross NM og en femte plass i NM i bakkeløp i fjor.
– Skulle nok vært litt høyere opp i begge NM-seriene, men det positive med fjorårsesongen var at bilen fungerte veldig bra og at jeg ikke måtte bryte en eneste omgang, sier han, som bygger videre på dette når han går inn i en ny NM-sesong.
– Har ikke gjort særlige endringer på bilen foran sesongen, men den har fått nye karosseriplater, noe som den gode mekanikeren min Anders L. Moland har gjort. Nå er det bare litt reklame og en service som mangler så er bilen klar.

Løpet til helgen på Grenland Motorsport Senter ved Skien ser Bjørn Magne frem til.
-Har bare fått kjørt en test foran dette løpet, men likevel har jeg som mål å nå A-finalen og skaffe med ett godt utgangspunkt i NM. Liker banen i Skien, og det gjør jeg også med de andre banene der NM i rallycross skal gå denne sesongen, sier han, som ellers har brukt en del tid på andre ting enn bilsport i vinter.
– Skiftet jobb etter sesongslutt i fjor, og det har gått en del tid til å sette seg inn i det nye, men jeg føler jeg er privilegert som har ett godt team rundt meg og gode sponsorer, noe som gjør at jeg også kan prioritere rallycross.


Mer info: http://moland-racing.no/Terminlister:

NM i rallycross 2015
9.-10. mai NMK Grenland
6.-7. juni NAF Motorsport Trøndelag
27.-28. juni NMK Melhus
29.-30. august NMK Gardermoen
11.-12. september Indre Østfold Motorsport