Klar for rallycross

BM_Moland
Etter å ha gjennomført de to NM-rundene i bakkeløp i Vikersundbakken sist helg er Bjørn Magne Moland Enge nå klar for NM-starten i rallycross i Skien.

-Bakkeløpene var ei positiv opplevelse for meg, bilen fungerte veldig bra og jeg greide å kjøre fortere og fortere gjennom omgangene, sier Bjørn Magne, som til slutt endte på en niende og tiende plass i de to NM-rundene.
Nå har han stilt siktet inn mot rallycrossåpningen på Grenland Motorsportsenter til helgen, og håper den positive utviklingen kan holde frem der.

I fjor ble det en 11. plass i NM-rallycrossen i store Supernasjonal og det beste resultatet hadde han nettopp på Grenland Motorsportsenter.
– Liker den banen godt og fikk det bra til i fjor, så det løpet ser jeg frem til.

For Bjørn Magne er det A-finalen som er målet i de rallycrossløpene han stiller opp i.
-Jeg er ikke alene om å ha det målet, og kampen om å komme til A-finalen er beinhard, men enkeltresultat har vist at det etter hvert der jeg hører hjemme, slutter han og legger til at i tillegg til å nå A-finalene har han et håp om å stabilisere seg på et jevnt høyt nivå i klassen sin denne sesongen.

FAKTA
Bjørn Magne Moland Enge ( 36) er frå Sandeid og køyrer for NMK Vikedal. Bjørn Magne er gift med Laila og har tre born. Han har køyrt rallycross i 8-9 år, først i ein Volvo 240, deretter i bilen han har no ein Citroen C4 som var nybygd til 2009 sesongen. Han har sidan kjørt Vestlandsmesterskap og Norgesmesterskap med denne bilen. Han har blitt Vestlandsmester tre gonger, og det beste resultatet i NM kom i 2010 då han vart nummer åtte, i fjor blei det ein 11. plass etter at han hadde fleire gode enkeltresultat.

I 2014 er hovudsatsinga NM i rallycross og bakkeløp, i tillegg til så mange løp som mulig i Vestlandsmesterskapet. Bjørn Magne har gjort fleire endringar i teamet som han håpar vil slå positivt ut.

Mer info: http://moland-racing.no/

Terminlister:

NM i rallycross 2014
3.-4. mai,  NMK Grenland
31. mai – 1. juni,  NMK Konsmo
2. – 3. august,  NAF Trøndelag
30. – 31. august, NMK Fluberg
13. – 14. september, NMK Gardermoen